Alternativ till pensionering i Portugal?
Sök:

Alternativ till pensionering i Portugal?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ola

ställde för sedan frågan: Alternativ till pensionering i Portugal?

Vilka alternativ till att pensionera sig i Portugal ser ni? Om den idag fördelaktiga möjligheten att ta ut sin tjänstepension till låg beskattning i Portugal försvinner, finns det andra ställen utomlands som är attraktiva på totalen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Ola!

I min vetskap så finns det inget annat land som är lika förmånligt som Portugal va, det va ett hål som nu täpptes till i skattesystemet.

Någon annan som vet om något land har lite lättare skatteregler vid pension än vad Sverige har?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  ja nu har ju Magdalena förstört dom möjligheterna men det är en tidsfråga innan nästa stat i EU behöver bättra på sina finnanser.. Rumänien Kroatiens eller balt staterna ..
  Sverige har den högsta skatten i hela EU och det skall till en fullständig idiot gör att inte inse att det är vansinnigt och o hollbart den sossialistisk förmågan att anpassa svensk beskattning tiil Eu är ett fiasko som kommer att bli dyrt antagligen swexit

  0
  Gravatar ikon för användaren
  den fete

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-08 klockan 15:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂