Alternativ till Smartbudget?
Sök:

Alternativ till Smartbudget?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Arabesk

ställde för sedan frågan: Alternativ till Smartbudget?

Nu när Smartbudget snart går i graven undrar jag om någon har bra tips på ersättare? Smartbudget är ju det överlägset bästa svenska alternativet för budget o kassabok som jag sett, men finns där några vettiga alternativ?

Krav är möjlighet att importera poster från flera banker/kortutställare, registrera kontant-transaktioner, splitta en transaktion på skilda utgiftsslag, lägga upp månadsbudget, följa upp denna budget mot verkliga kostnader/intäkter.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jag kommer att släppa en beta inom en månad på ett verktyg som gör exakt det. Du kan vara med som testpilot om du vill. Mejla mig i så fall på janATrikatillsammans.se

Hälsningar,
Jan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.