Alternativa investeringar?
Sök:

Alternativa investeringar?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marianne

ställde för sedan frågan: Alternativa investeringar?

Hej, undrar lite om månadssparande i olika fondrobotar. Sparar nu i Avanza auto och Lysa. Funderar på att börja månadsspara i Opti. Är det bättre att höja sparandet i de 2 jag redan har, istället för att börja med en tredje? Jag är småsparare, och nybörjare.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Finns ingen anledning att ha tre robotar, tveksamt om två behövs.

Opti har lite råvaror också i portföljen, men det kommer bli en så liten del av ditt totala innehav om du har tre robotar så att råvarudelen gör ingen större skillnad.

Om du nu vill ha råvaror i portföljen ens ?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-03 klockan 12:00 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.