Amerikans statsobligationer
Sök:

Amerikans statsobligationer

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kristoffer

ställde för sedan frågan: Amerikans statsobligationer

Nu när statsobligationerna är en bit över 3% skulle jag vilja ha lite sådana i min portfölj. Finns det någon bra fond att komma åt? //Kristoffer

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

I och med det för året nya regelverket Mifid 2 så kan man inte handla med amerikanska ETF:er längre tyvärr, tidigare fanns sådana man kunde handla med för att nå amerikanska obligationsmarknaden. Nu får vi inte handla med dem i Europa. Jag känner dessvärre inte till någon ersättare till dessa som man inte kan handla nu, hoppas att någon annan gör det!

Hälsningar
Elin


Den här artikeln publicerades 2018-09-19 klockan 07:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.