Amerikanska aktier med svensk usa fond
Sök:

Amerikanska aktier med svensk usa fond

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Th

ställde för sedan frågan: Amerikanska aktier med svensk usa fond

Hej, jag funderar på att ha en svensk usa fond med några amerikanska aktier i portföljen också. Vad tänks om detta? Tänker långtsiktigt på runt 20 år.

Tacksam för alla svar!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Tycker inte man ska köra 100% USA, finns andra intressanta marknader också.
Kolla gärna in ”Globala Barnportföljen”, där har du en mer diversifierad portfölj som täcker hela världen!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-09 klockan 22:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.