Analysverktyg fonder
Sök:

Analysverktyg fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Andersson

ställde för sedan frågan: Analysverktyg fonder

Hej!

Vilket verktyg använder du på Morningstar för att se hur portföljen beter sig som helhet? Funkar det verktyget som privatperson? Måste man vara medlem? Måste man vara aktiv sparare i fonder hos Morningstar eller kan man skapa en fiktiv portfölj och använda sig av analysverktygen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag använder deras ”portfölj”-verktyg där man lägger upp en fiktiv portfölj som de sedan analyserar. Väldigt smidigt och det kostar ingenting, men man måste registrera sig.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Ok! Hittar eller förstår fortfarande inte!? Jag är registrerad och skapat en fiktiv portfölj. Är det själva x-ray-verktyget? Du skriver ”de”, gör Morningstar det åt en?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Fredrik Andersson
 2. Vit pil

  Ok! Nu hittade jag verktyget (x-ray) samt fick det att fungera! Toppen!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Fredrik Andersson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-10 klockan 09:14 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.