Andra bra bloggar?
Sök:

Andra bra bloggar?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av L

ställde för sedan frågan: Andra bra bloggar?

Vore intressant att veta vilka andra bra bloggar ni läser, om det är ok att fråga om det :).

Vad jag letar efter är bloggar/sidor som inte bara handlar om aktier utan har en mix av fonder, portföljteori osv. Har inte hittat så många…

De jag läser är i princip:

petrusko

Marcus Hernhag

Anna Svahn

Vilka läser ni?

 

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har tyvärr inte riktigt prioriterat att följa andra svenska bloggar, särskilt eftersom de flesta av dessa är så fokuserade på enskilda aktier vilket jag inte är så intresserad av. Däremot följer jag några nyhetsbrev som jag tycker är riktigt bra.

  • Alan Roth (författare som skrivit ”How a second-grader beats Wall Street”
  • Mauldin Economics
  • Hussman Funds
  • Meb Faber

Tar gärna också fler tips från andra. :-)

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej.

Smaspararguiden.se

Helt oberoende utan att krångla till det.

Mvh.jack

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-06 klockan 19:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.