Ändra inställning på Lysa sparandet?
Sök:

Ändra inställning på Lysa sparandet?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nicholas Wakeham

ställde för sedan frågan: Ändra inställning på Lysa sparandet?

  1. Hej. Mitt AB spar via Lysa med nuvarande fördelning: 80 % aktier, 20 % räntor. Hur bör man tänka kring ev. omfördelning vid Coronakrisen? Hls

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Ombalansera som vanligt skulle jag säga, känner du att du vill göra en extra ombalansering nu när börsen har gått ned lite så gör det, men du har valt fördelningen tidigare för att den fördelningen passade dig bra så kör vidare med samma strategi som tidigare!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-21 klockan 17:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.