Andra metaller
Sök:

Andra metaller

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jacob

ställde för sedan frågan: Andra metaller

Jag funderar på att investera i andra metaller än guld och silver. Kanske i form av certifikat. Har nån tips på något som är i bra läge nu? Platina har gått ner mycket t.ex. men jag läste någonstans att det fortfarande är dyrt.. tips på andra bättre investeringsverktyg mottas gärna. Jag tycker att råvarufonder ofta är dyra.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Läs gärna den här artikeln:

Lycka till med ditt sparand!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack för svar. Jag har redan pacific precious och guld S och Silver S men vill testa andra metaller för skojs skull. Är det ovärt tycker du?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jacob
 2. Vit pil

  Skulle säga att det är svårt att tipsa någon annan om specifika investeringar, ingen skillnad om det är specifika aktier, råvaror eller andra tillgångsslag.

  Ett tips när det gäller att försöka få tips om potentiella investeringar, är att du kommer troligtvis få några bra pitchar om varför du ska investera i någon speciellt, dessa pitchar kan låta väldigt positiva och väluttänkta. Men vid dessa tillfällen så behöver man som investera verkligen göra en stor undersökning själv om varför man vill gå efter denna pitchen och om det verkligen är något du vill investera i.

  Absolut är det bra med pitchar och investeringstankar från andra, men ta dom med en nypa salt och tänk en extra vända.

  Det är ingen konstigt att förlora pengar på investeringar, det gör alla. Men att förlora pengar på något nån annan har fått dig att investera i som du inte helt förstår dig på eller förstår dig på varför något har förlorat värde, det kan göra ont!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-16 klockan 13:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.