Ändra premiespar
Sök:

Ändra premiespar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Catharina Burman

ställde för sedan frågan: Ändra premiespar

Hej har nyss anslutit mig till ert nyhetsbrev där tips om att byta till Ap 7

men vid 58 års ålder är det fortfarande lönsamt har generationsfond 60 nu anpassad efter år till pension med risker?

mvh CB

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag hänger inte riktigt med på frågan, men ja, jag anser att AP7 SÅFA är ett riktigt bra alternativ som statistiskt kommer ge bättre odds än väldigt många andra val. Det visar ju också Pensionsmyndighetens rapporter.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-02 klockan 12:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.