Andrahandsuthyrning
Sök:

Andrahandsuthyrning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lars

ställde för sedan frågan: Andrahandsuthyrning

Hej

Tack för informativ och nyttig hemsida

Jag har en lägenhet som jag hyr ut i andra hand. Hur skall jag se på denna kapitalplacering. De ger avkstnibg och lägenheten har ökat i värde

I vilken hink hamnar denna ” investering”

 

 

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Lars!

Intäkterna hade jag lagt i passiva hinken och värdet på fastigheten, minus belåning, skulle du kunna lägga i mellanrisken.
Själv hade jag inte räknat med värdet där då jag anser att det som finns i mellanrisken ska vara tillgångar som snabbt går att göra om till pengar, lite bökigt med fastigheter då.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-14 klockan 10:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.