Angående köp av hyresfastigheter !
Sök:

Angående köp av hyresfastigheter !

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Benjamin Burman Marchie

ställde för sedan frågan: Angående köp av hyresfastigheter !

Hej Jan och Caroline!
Har kollat på er podd i nära 2 år nu och har lärt mig väldigt mycket och det är jag tacksam för.
Har en fråga hur man ska tänka angående att köpa hyresfastigheter.

Lyssnade på avsnittet med Annika Backlund i slutet på 2017 och hon gav väldigt bra och konkreta tips.

Frågan är om ni har egen erfarenhet/känner fler som har erfarenhet inom den branschen som man skulle kunna få lite visdom ifrån?

Tack på förhand, må bäst!

Mvh
Benjamin Burman Marchie

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-23 klockan 18:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.