Antal fonder i rikatillsammans portföljen
Sök:

Antal fonder i rikatillsammans portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av M

ställde för sedan frågan: Antal fonder i rikatillsammans portföljen

Hej,

Antalet fonder är väldigt högt i rikatillsammans portföljen för att underlätta sparandet skulle jag vilja minska det. Jag funderar om jag ska följa nybörjarportföljen när det gäller tillväxt delen av portföljen. Men samtidigt gillar jag exponering som rikatillsammans har mot världen. Ökar risken om man kör nybörjarportföljen för tillväxt delen?

Även recenssion delen har väldigt många fonder men där är jag väldigt osäker på vad jag skulle kunna göra för att minska antalet fonder. Någon idé?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det räcker egentligen med en fond för varje del. Global index, sverige index, kortränte, långränte, guld.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.