App eller hemsida för att visualisera utveckling för min fondportfölj
Sök:

App eller hemsida för att visualisera utveckling för min fondportfölj

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Markus

ställde för sedan frågan: App eller hemsida för att visualisera utveckling för min fondportfölj

Hej,

Jag har min fondportfölj i Länsförsäkringar och kan se grundläggande information där hur det går, som total utveckling, senaste förändring för varje fond m.m. Det jag saknar är:

  • Möjlighet att se grafer för hur fonderna gått över tid (gärna så det går att jämföra dem mot varandra i samma graf)
  • Se utvecklingsgraf för hela portföljen och jämföra detta mot index (likt Jan gör med Shareville. Dock måste man ha portföljen på Nordnet för att kunna göra detta på shareville?)

Är det nån som har tips på oberoende app eller hemsida där man kan fylla i sina innehav och sedan få ut informationen ovan?

Tack på förhand!

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Gällande första frågan så är Avanza bäst. Gå in på en av dina fonder, och klicka sen på jämför-knappen. Du kan jämföra med flera fonder samtidigt.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Markus!

Tyvärr kan du inte använda din egna portfölj i Shareville om du inte har Nordnet, du har även samma möjligheter att jämföra i Avanza.
Däremot så är detta ett problem med andra banker, allt blir så himla mycket krångligare och alla sådana funktioner finns inte.

En hemsida du däremot kan jämföra fond mot fond utöver Avanza och Nordnet är Morningstar.se, en väldigt bra sida för att jämföra fonder!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-06 klockan 11:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂