App för att föra bok över kostnader utan att behöva koppla till bank etc?
Sök:

App för att föra bok över kostnader utan att behöva koppla till bank etc?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av MartinP

ställde för sedan frågan: App för att föra bok över kostnader utan att behöva koppla till bank etc?

Finns det någon bra app för att digitalt föra bok över kostnader. Gärna en färdig mall med kategorier, men som man kan modifiera på olika sätt.

Hr laddat ner några appar, men då ska man koppla sina bankkonton. Det vill jag inte. Önskar bara ha motsvarande excel-ark, men i en mer användarvänlig app som också kan göra olika beräkningar och som man kan modifiera på olika sätt utifrån sina behov när det gäller att kategorisera eller beräkna.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Martin,

Ja, jag har en app i beta som gör exakt det. Lägg gärna ett mejl till mig på janATrikatillsammans.se så kan jag ordna med en beta-invite.

Hälsningar,
Jan

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Beroende på vad menas med ”app” så finns det olika alternativ. En vink: https://alternativeto.net/software/gnucash/
  Som free/open source software fan kan jag nämna gnucash (win,macOS,linux) och firefly-iii (web).

  0
  Gravatar ikon för användaren
  macGYves

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-12 klockan 14:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.