App för att sammanställa sin privat ekonomi
Sök:

App för att sammanställa sin privat ekonomi

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Gio

ställde för sedan frågan: App för att sammanställa sin privat ekonomi

Hej,

Jag letar efter tips på en app som sammanställer mina utgifter, spar och inkomster och kategoriserar dem. Jag har tidigare använt Tink men det kommer inte längre att användas efter den 15 december 2020.

Jag vill att appen kopplas till mina banker och framförallt kategoriserar utgifterna till exempel i Mat och dryck, Transport, Shopping, Boende och Hushåll och så vidare.

Hälsar

Gio

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-10-13 klockan 11:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.