App/program för portföljöversikt
Sök:

App/program för portföljöversikt

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johan

ställde för sedan frågan: App/program för portföljöversikt

Hej

Jag är ny här och relativt ny inom aktie och fondsparande. Mitt problem är att jag har konto i flera olika banker och tycker det är svårt att hålla översikt över portföljerna så jag undrar om ni har ett tips på ett program eller en app där man själv kan mata in sitt innehav och få en översikt över innehav och fördelning.

Jag har googlat en del men inte lyckats hitta något utöver Avanzas app.

Just nu sitter jag med en hemmasnickrad-excelfil men det är knappast särskilt optimalt.

Vh

Johan

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kanske inte det svaret du vill ha, men löser man inte annars problemet genom att bara använda 1 bank? Finns det nån anledning varför du har flera?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag bor utomlands och har därför bank i både Sverige och där jag bor. Hade varit skönt att lätt ha enöverblick

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Johan
 2. Vit pil

  Jag kör själv en hemmasnickrad Excel-fil, funkar bra tycker jag.

  Men om du vill ha något annat så har Aktiespararna ett program, Hitta Kursvinnare, där du kan skriva in alla aktieinnehav och till vilken köpkurs så ritar den en graf för utvecklingen på hela innehavet ihop osv.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-05 klockan 14:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.