Appar för att hantera portfölj
Sök:

Appar för att hantera portfölj

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tobias

ställde för sedan frågan: Appar för att hantera portfölj

Jag har letat lite efter appar utan större framgång. De flesta verkar fokusera på den amerikanska marknaden.

Nån som kan tipsa om en bra app (android) som låter mig skapa portföljer och som ger bra statistik på ens utveckling? Går det att importera portfölj från avanza eller måste man manuellt hålla dem synkade?

Avanza har förvisso ett bra gränssnitt men appen är starkt begränsad jämfört med själva hemsidan.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej

Tyvärr inget app tips, dock tycker jag att Avanzas hemsida fungerar hjälpligt på mobilen. Har du provat och om ja, vad är det som inte fungerar?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  För oss med nordnet ärär det dock högst intressant eftersom deras hemsida/App suger

  0
  Gravatar ikon för användaren
  O
 2. Vit pil

  Hemsidan fungerar väl bra. Blir lite plottrigt på mobilen kan jag tycka men funktioner som stop/loss finns väl inte alls i appen (eller har jag missat nåt?)

  Jag har nu spenderat lite tid med att leta appar och en som heter ”stock markets” känns solid. Kanske inte optimal om man mest har fokus på Sverige men bra i lägen då man vill analysera aktier för lite snabba klipp.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tobias
 3. Vit pil

  Avanzas app utvecklas varje dag, nya funktioner kommer in titt som tätt, har en känsla för att stopp loss kommer snart också!

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-07 klockan 22:07 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.