Är det här rätt? Skulder pga sen fondorder
Sök:

Är det här rätt? Skulder pga sen fondorder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av David N

ställde för sedan frågan: Är det här rätt? Skulder pga sen fondorder

Dom två gånger jag har investerat i PLUS Småbolag Sverige Index, så har ordern alltid varit seg med ett par dagar.

Nu står det att jag har övertrasserat, och fått skulder på ett par kronor. Både Skuldränta hittills denna månad, och kredit.

Är det här rätt? Det är nog sista gången jag investerar hos dom. Säljer av, och lägger dom pengarna på AMF småbolag.

Det finns 1 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Nackdelen med fonder är att det tar några dagar att köpa och sälja. Det får man leva med eftersom fondsparande har så många fördelar.

Det är ditt ansvar att hålla ordning på ditt konto i banken och inte fondbolagets. Med nuvarande ränteläge kan väl den utgiftsränta du råkat utför, inte vara alltför många kronor. Nästa gång får du väl dubbelkolla kontot innan du lägger in en för stor köporder.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-22 klockan 15:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.