Är mitt konto hos en fondrobot ett ISK?
Sök:

Är mitt konto hos en fondrobot ett ISK?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Urban Eklöv

ställde för sedan frågan: Är mitt konto hos en fondrobot ett ISK?

Hej

Jag är nybörjare. Har läst lite här och där i dina artiklar, som jag verkligen uppskattar.

Sökte hos Opti och där verkade det som om kontot är ISK, men hos Lysa hittade jag ingen info.

Om det är ISK hur går det då med mitt kortsiktiga sparande i tex räntefonder som jag tänkte ha i ISK? Kan man har flera ISK?

Har du någon beskrivning hur man praktiskt går tillväga med insättningar och uttag i ISK? Avgifter?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

ISK är alltid utan avgifter. Du kan ha hur många ISK du vill.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Och Lysa är ISK.

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    AB

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-03 klockan 11:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂