Är SUF ett alternativ till aktiebolag
Sök:

Är SUF ett alternativ till aktiebolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lotta

ställde för sedan frågan: Är SUF ett alternativ till aktiebolag

Hej!

Jag har blivit kontaktad av ett företag heter Global Corporate Services Ltd där de erbjuder ”Registration of a UK Ltd company and SUF” som alternativ till att starta aktiebolag.

Jag undrar var ni säger. Är det en bluff eller ett alternativ?

😃

Det finns 4 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Har du affärer med England och behöver starta ett engelskt bolag kontakta Price Waterhouse Coopers eller någon anna större seriös  byrå. Engelsk lag gäller, så man bör vara påläst.

För övrigt finns det absolut ingen som helst orsak att starta ett bolag i England!

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Skriver SEO, Blackhat SEO, och lite andra nyckelord här så företaget som försöker få upp ”Global Corporate Services Ltd” i sökordet ”Registration of a UK Ltd company and SUF” får en penalty istället. Perfekt!

Som Nestor skriver är det inte svårt att söka.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Har telefonförsäljare någonsin kommit med något bra…?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-08 klockan 10:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂