Är vi på väg in i en Recession?
Sök:

Är vi på väg in i en Recession?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av MrX

ställde för sedan frågan: Är vi på väg in i en Recession?

Ja vad säger ni?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kanske är vi redan där. Recession betyder en mild lågkonjunktur.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  En récession tolkar jag också utifrån att den vara ett längre tag, kanske flera år. Medan det just nu hittills är en djup dipp som vi kan hoppas inte övergår i en recession.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  MartinP
 2. Vit pil

  Helt rätt. Ord kan betyda olika saker för olika människor. Som för nationalekonomer, investerare och vanligt folk. Höll på att glömma journalister. Man kan inte alltid lita på ordboken. Ibland kan det också vara förvirrande när man använder amerikanska begrepp som inte har samma innebörd i det svenska språket.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-10 klockan 14:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.