Årlig avkastning
Sök:

Årlig avkastning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: Årlig avkastning

Jag har ett ISK-konto på Nordnet, och har månadssparat i 2 år. Månadsbeloppet har ökat några gånger under åren.

I min fonddepå så är portföljen värd ca 108 000 kr i nuläget, och om jag räknar ihop alla insättningar som jag har gjort så får jag det till 95 500 kr.

Om jag kollar på Shareville och sorterar avkastning senaste 3 åren så står det ca +38%

Det motsvarar ca 17,5 % årlig avkastning om jag använder det länkade verktyget, men det känns som att något inte riktigt stämmer. Vad har blivit fel? Hur tar jag reda på min ungefärligt årliga avkastning?

https://rikatillsammans.se/verktyg/berakna-genomsnittlig-arlig-tillvaxttakt-cagr/

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag skulle lita på Nordnets portföljrapport. Jag tror tyvärr du behöver ge lite mer information om vi ska kunna reda ut det. Ett tips är annars att kontakta Nordnets kundtjänst.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-15 klockan 14:33 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.