Artikel om Sigmastocks?
Sök:

Artikel om Sigmastocks?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anton

Den här artikeln publicerades 2017-10-19 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Artikel om Sigmastocks?

Hejsan! Ser att du tidigare svarat på en fråga kring Sigmastocks tjänst med att det var en artikel på väg, men det verkar inte ha blivit av. Kan man förvänta sig något i närtid?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Sigmastocks är ingen prispressare  direkt.

Om du är intresserad av en robottjänst, så tycker jag att Lysa är både billigare och bättre. Logga in på deras hemsidor och jämför själv!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Sigmastocks kostar från 182 kr per år oavsett storlek på sparat kapital. Lysa kostar 0.24% från 1000kr upp till 200.000. Vid kapital över 75 000 så blir väl Sigmastocks billigare? Vidare så Fokuserar väl Lysa på fonder medan Sigmastocks enbart fokuserar på aktier.

  Jag håller således med föregående läsare att det vore intressant att utvärdera Sigmastocks när man diskuterar andra ”robotråsgivare”.

  5+
  Gravatar ikon för användaren
  David
 2. Vit pil

  Också intresserad!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Richard

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-19 klockan 13:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.