Arvode när man går in i samarbete med andra
Sök:

Arvode när man går in i samarbete med andra

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Hille Johansson

ställde för sedan frågan: Arvode när man går in i samarbete med andra

Hej!

Jag kommer ihåg att du Jan berättade att du gärna ville få en viss procent på den framtida vinsten när du gick in i ett annat företag och hjälpte dem att utveckla en produkt.

Jag arbetar inom den offentliga sektorn och har talat med min kommun om en idé som jag har. De har inte rätt kompetens för att utveckla den. Däremot finns det ett privat företag som arbetar med den typen av lösningar och som har marknadsförings- och distributionskanaler upparbetade. Vad tycker du skulle vara rimligt att begära för medverkan i form av att erbjuda själva idén och fortlöpande rådgivning under utvecklingen av produkten?

 

Vänliga hälsningar,

Hille

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-10 klockan 11:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.