Ärvt 10 miljoner vad ska ja göra
Sök:

Ärvt 10 miljoner vad ska ja göra

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Edvin S.

ställde för sedan frågan: Ärvt 10 miljoner vad ska ja göra

Tja jag har ärvt cirkus 10 miljoner blir 18 nu i höst hur ska jag placera mina pengar jag är inne mycket på att köpa o hyra ut fastigheter men vet inte hur mycket man kan tjäna på de dock

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Edvin,

Jag skulle rekommendera att ta kontakt med någon som äger fastigheter idag och be om att få ha dem som mentor eller jobba på ett litet privat fastighetsbolag för att lära dig jobbet – om det är det som du är intresserad av.

Sedan skulle jag verkligen insistera på att du träffar en oberoende finansiell rådgivare för att hjälpa dig att förvalta kapitalet. Min rekommendation är Henrik Tell på effektivff.se som varit med i ett par avsnitt. En annan som jag kan rekommendera är Lyra. Hälsa gärna från mig i båda fallen.

För om jag ska vara rak, tyvärr är det för mycket pengar vid en för ung ålder och får du inte professionell hjälp så är sannolikheten stor att du blir av med dem.

Jan


Den här artikeln publicerades 2019-01-16 klockan 23:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.