Att köpa de bästa fonderna 2020
Sök:

Att köpa de bästa fonderna 2020

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik

ställde för sedan frågan: Att köpa de bästa fonderna 2020

Hej!

Om jag skulle börja investera och månadsspara lika mycket i de bästa fonderna 2020 som ni rekommenderade.

Hur hög risk skulle det bli? Är det något ni skulle kunna rekommendera? Har också pengar på Lysa, och på sparkonto.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

De rekommenderade fondernas upplägg är väldigt lik Lysas upplägg. Så om du redan har Lysa och är nöjd med dem ser jag ingen anledning att också börja köpa fonder separat.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Fredrik!

Angående risk så behöver du ha koll på hela risken i din ekonomi för att kunna bestämma hur du ska placera pengar för att det ska passa dig. Rekommenderar dig att läsa artikeln om ”Fyra-Hinkar-Strategin” för att bygga upp en bra ekonomisk grund att stå på!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-10 klockan 12:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.