Att välja bank
Sök:

Att välja bank

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Robert

ställde för sedan frågan: Att välja bank

Hej,

tack för en bra och inspirerande podd. Jag skulle vilja höra era tankar kring hur man väljer bank. Ex: jag får en låg boränta på Nordea 1.19%, men har mitt kapital i deras indexfonder som har en förvaltningsavgift på 0.40%. Liknade fond går ju att få till halva kostnaden (och även gratis) hos andra banker. Min tanke är att ibland kanske det är värt att välja en indexfond hos en bank med lite högre avgift för att få en lägre boränta (om nu 1.19% är en låg boränta). Eller är jag ute och cyklar?

Ha en bra dag

MVH

Robet

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är väl bara för dig att räkna.

Har du lån på 2 miljoner och ett sparande på 100 000 borde du vara nöjd. Är förhållandet det omvända så titta gärna på något annat.

Fram med  miniräknaren!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-12 klockan 19:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.