Att
Sök:

Att

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ingegärd Jacobsen

ställde för sedan frågan: Att

Hej!
Jag såg för några dagar sedan en artikel i din blogg om att blockera personuppgifter och adress. Jag sparade sidan, men kommer bara till er huvudsida. Det var något om att skattekontoret och något om adressregister. Hittar alltså inte hur jag ska göra. Vore glad om jag får reda på hur jag ska gå tillväga.

MVH
Ingegärd

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Gissar att det kanske är denna artikel du syftar på?

Öka ditt ID skydd mot identitetskapning på två minuter

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-27 klockan 12:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.