Avanza avgifter?
Sök:

Avanza avgifter?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nisse

ställde för sedan frågan: Avanza avgifter?

Hej,

 

Jag tänkte dela upp mitt månadssparande i två delar per månad istället för en gång i månaden att kompensera för svängningarna på börsen. Kostar detta något i dolda avgifter hos Avanza?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om du köper fonder så spelar det ingen roll om du delar upp köpen vad gäller avgifter då de inte har köp/säljavgifter.

Däremot om det är aktier, certifikat, trackers etc där de har courtage så har det betydelse.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-26 klockan 11:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.