Avanza eller Lysa?
Sök:

Avanza eller Lysa?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Thomas

ställde för sedan frågan: Avanza eller Lysa?

Hej?

Jag har precis flyttat över ett dåligt utvecklad ISK från min bank ca:30000kr till Avanza för att skapa en bättre portfölj där men inte gjort det än.

Nu fick jag upp ögonen för Lysa som det skrivs om här och undrar då ifall det är bättre att starta upp en fondportfölj hos dom i stället innan jag ger mig i kast med Avanzas portföljer..?

/Thomas

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Istället för att skriva ihop ett eget svar rekommenderar jag läsningen: https://rikatillsammans.se/vad-ar-bast-lysa-avanza-global-eller-en-egen-portfolj/ där Jan går igenom de olika alternativen med för- och nackdelar.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-09 klockan 21:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.