Avanza eller Lysa?
Sök:

Avanza eller Lysa?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Thomas

ställde för sedan frågan: Avanza eller Lysa?

Hej?

Jag har precis flyttat över ett dåligt utvecklad ISK från min bank ca:30000kr till Avanza för att skapa en bättre portfölj där men inte gjort det än.

Nu fick jag upp ögonen för Lysa som det skrivs om här och undrar då ifall det är bättre att starta upp en fondportfölj hos dom i stället innan jag ger mig i kast med Avanzas portföljer..?

/Thomas

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Istället för att skriva ihop ett eget svar rekommenderar jag läsningen: https://rikatillsammans.se/vad-ar-bast-lysa-avanza-global-eller-en-egen-portfolj/ där Jan går igenom de olika alternativen med för- och nackdelar.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-09 klockan 21:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂