Avanza global
Sök:

Avanza global

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Norbert

ställde för sedan frågan: Avanza global

Varför tar så långt tid att köpa andelar i avanza global köporder 23.05 inlämnad ,andelar på ISK enligt avanza 01.06.är det normalt 5 arbetsdagar ,allt verkar inte vara OK  hos Avanza bank.

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vilken dag köpte du andelarna? Det bör inte ta mer än 2 vardagar.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Den 23.05 var på en lördag.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Norbert

Kommentera

svarade på frågan för sedan

När du lägger en köporder på Avanza Global före kl 10.00 en vardag så utförs själva köpet vid fondens handelstid dagen efter. Sedan tar det ytterligare en extra dag innan det syns på kontot. Alltså ser du fonden först 3 dagar efter du lagt din order (men priset är från dagen efter order).

 

Det här hittar du under fliken Handelsinfo på Avanza.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Inget att bry sig om – fonder är långsiktigt sparande, inget för dag-till-dag-tajmare.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-30 klockan 09:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.