Avanza Global
Sök:

Avanza Global

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Torvald Asplund

ställde för sedan frågan: Avanza Global

Hej Jan och Caroline och stort tack för en fantastisk podd! Sedan ett drygt halvår tillbaka är måndag morgon med er på väg till jobbet en liten höjdpunkt i början på veckan :)

 

Jag fick precis mail från Avanza om den nya globala indexfonden Avanza Global med en avgift på bara 0,1%. Är den lika bra som exempelvis Länsförsäkringar Global indexnära eller SPP Aktieindexfond Global? Kan ni tänka er att säga några ord om den i nästa podd kanske (eller någon annan podd som kommer snart)?

 

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar

Torvald

Det finns 1 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Jag har valt att slå ihop alla frågorna om Avanza Global i den här frågan istället. Då får vi alla svar i samma tråd:

Vad tänker ni kring den nya Avanza Global-fonden?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-24 klockan 06:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.