Avanza global
Sök:

Avanza global

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alexander

ställde för sedan frågan: Avanza global

Hej. Visst stämmer det att det indexet som Avanza global följer saknar småbolag och tillväxtmarknader , eller har jag missuppfattat?Om detta stämmer bör väl sparande i Avanza Global kompletteras med Handelsbanken global småbolag och Avanza emerging markets för maximal global spridning, eller introducerar man mer risk som man eventuellt inte kommer få betalt för? tack på förhand

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Alexander!

Avanza Global innehar inte så stor del av tillväxtmarknader Sverige eller småbolag, därför kan det vara, som du säger, en bra idé att lägga till dessa om man vill ha en lite bredare exponering mot dessa marknader.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack för svar:)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Alex

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-15 klockan 21:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.