Avanza indexfonder
Sök:

Avanza indexfonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sofie

ställde för sedan frågan: Avanza indexfonder

Hej Jan,

Vad tycker du om Avanzas nya indexfond ”Avanza global”. Skulle du rekommendera denna? och anser du att den är likvärdig Länsförsäkringar Globla indexfond?

/Sofie

Det finns 2 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Jag har skrivit en ordentlig recension av den nya Avanza Global. Hoppas att du gillar den.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jan har svarat på tankar om den fonden här :) https://rikatillsammans.se/fragor/byta-till-avanza-global-i-globala-barnportfoljen/

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-24 klockan 06:35 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.