Avanza ISK depåsammandrag och deklarationsunderlag stämde inte
Sök:

Avanza ISK depåsammandrag och deklarationsunderlag stämde inte

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av MLT

ställde för sedan frågan: Avanza ISK depåsammandrag och deklarationsunderlag stämde inte

Det var konstigt att Avanza ISK depåsammandrag och deklarationsunderlag stämde inte.  Siffrorna på deklarationsunderlag 2018 var stora än de kvartal depåsammandrag. t.e.x. kvartal 2 depåsammandrag visade 78090 men deklarationsunder visade 78222,75.  Ju mer tillgångar desto störa avvikelse.

Jag skickade meddelande till Avanza men fick inget svar.   Vet ni varför?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Ingen aning vad som kan ha hänt, men ring till Avanza och fråga, brukar inte vara mycket till kö där så snabba och bra service samt kunnig personal.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det är möjligen inte så att siffrorna i ditt depåsammandrag visar den faktiska behållningen vid kvartalskiftena, med att i deklarationsunderlaget ingår även insättningarna?

Man betalar ju som bekant skatt för behållningen vid årets alla kvartalsskiften – samt för årets alla insättningar.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-03 klockan 11:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.