Avanza portföljgenerator - Fonder
Sök:

Avanza portföljgenerator – Fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av EH

ställde för sedan frågan: Avanza portföljgenerator – Fonder

Hej, jag har en fråge om avanzas portföljgenerator. Så, försöker bygga en fondportfölj för långsiktigt sparande och jag har knappat in som jag vill ha det i generatorn men vill ha med lite teknikfonder som tillexempel TIN Ny teknik. Jag undrar bara var jag ska lägga den?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

TIN Ny Teknik är en fond som placerar största delen i Norden. Så Sverige skulle jag säga är den största exponeringen iaf.
Så att lägga den som Sverige med någon annan Sverigefond hade inte varit helt fel!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-27 klockan 16:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.