avanza sparkonto+ collector vs santander
Sök:

avanza sparkonto+ collector vs santander

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kalle

ställde för sedan frågan: avanza sparkonto+ collector vs santander

Hej,

Placerar min budgethink på sparkonto hos Avanza. Räntan på sparkontot hos Avanza Collector sänktes precis till 0,65% tänkte ev byta över till Avanza Santander för att återigen få 0,75%.

Någon som har några åsikter kring Santander? Funkar minst lika bra som Collector?

/Kalle

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ja Santander funkar minst lika bra som Collector vill jag hävda. Insättningsgaranti + Fria uttag.

Fördelen med Collector via Avanza är att man kan flytta på pengarna mellan ISK och Collector via samma platform. Rätt smidigt.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Qliro har ett sparkonto med 0,90%
  Man ska inte stirra sig blind på Avanza.

  3+
  Gravatar ikon för användaren
  Margit
 2. Vit pil

  Både Santander och Collector sänkte sin ränta 30/4 till 0,65%…

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tomas
 3. Vit pil

  Jag prioriterar hellre att ha min buffert hos Avanza där det är smidigt att få tag i pengarna och kan som sagt tidigare sätta över pengarna direkt till något av min ISK.

  Att leta bästa räntan när det skiljer 0.1-0.3% och ändras varje månad tycker inte jag låter så attraktivt, den tiden jag skulle ha lagt ned på det lägger jag hellre på att jobba en extra timma i månaden och jag har tjänat mer pengar på det än räntan.

  6+
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-01 klockan 14:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.