Avanza Zero i PPM?
Sök:

Avanza Zero i PPM?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Micke Von Holtz

ställde för sedan frågan: Avanza Zero i PPM?

Hej!

 

När jag kollar i PPM, så har Avanza Zero presterat sämre än jämförelse indexet.

Hur kommer det sig att en index fond utan avgifter inte följer sitt index?

 

Med vänlig hälsning,

Micke

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Avanza Zero följer indexet SIX30RX. Det index som den jämförs med hos PPM är kategorin Aktiefond Sverige och den kategorin följer inte SIX30RX (som jag har förstått det). Om du jämför Zero mot rätt index så ser du att den är spot-on.

/Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-28 klockan 12:55 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.