Avbryta överföring på avanza
Sök:

Avbryta överföring på avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Joakim

ställde för sedan frågan: Avbryta överföring på avanza

Hej. Jag skulle flytta pengar från mitt Sparkonto+ till mitt ISK på Avanza, men råkade göra så det blev tvärtom. Vet nån hur man avbryter en sån överföring (så jag slipper dubbel beskattning när jag sätter tillbaka pengarna på mitt ISK igen)? Jag har nämligen googlat och försökt på alla sätt jag kan komma på via appen och webben.

Tack på förhand! /Joakim

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Joakim!

Kontakta Avanza om du vill ha ett definitivt svar, men skulle tyvärr tro att det inte går att lösa.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har inte heller nån lösning, men sympatiserar med dig. Avanzas app är väldigt lättanvänd på många sätt, men just när man ska göra interna överföringar tycker jag det är bakvänt att börja med till-konto och sen välja från-konto. I min värld vore det naturliga att byta ordning på fälten.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack för båda svaren! Och jag håller med dig Björnen. Jag tycker också det är bakvänt och har nästan gjort samma fel flera gånger, men alltid kommit på mig själv innan.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Joakim

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Tack för svaren! Jag håller med dej också Björnen. Tycker det vore mer naturligt att byta plats på dem med. Har varit när att göra detta misstaget flera gånger. Jag skrev till Avanza nu iaf och frågade om de kunde avbryta överföringen och även tipsade dem att byta plats på till/från konto.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-31 klockan 21:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.