Avgift fonder
Sök:

Avgift fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mikael Wagner

ställde för sedan frågan: Avgift fonder

Hej Jan!

Jag har noterat att ngn av de fonder som rekommenderas i den globala barnportföljen överträder riktvärdet om 0.4% i avgifter (men inte med så mkt). Dessa är:

Länsförsäkringar tillväxtmarknad index
SEB Sverigefond indexnära. Innebär detta att en höjning skett, eller att fonderna rekommenderats trots den lite högre avg?

Hälsningar
Mikael

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Dessa fonder hade de avgifterna även när Jan rekommenderade dem. Tillväxtmarknadsfonder t.ex. brukar ha väldigt höga avgifter, så Länsförsäkringar Tillväxtmarknad Index är fortfarande billig i sin kategori kan man säga.

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-20 klockan 14:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.