Avgiftens påverkan på fondsparande
Sök:

Avgiftens påverkan på fondsparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Avgiftens påverkan på fondsparande

Hej! Har precis (efter att ha lyssnat på alla dina klipp på Youtube) bytt mina ut mina fonder så att jag har fått ner snittavgiften från 1,47 % till 0,45 %. Finns det något bra sätt att räkna på avgiftens betydelse över tid? Ungeffär på samma sätt som i ränta-på-ränta kalkylatorn (eller excel eller liknande)? Hade varit bra om man i ränta-på-ränta kalkylatorn även kunde fylla i avgiften och se hur den gör skillnad. Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

den här sidan kan nog intressera https://rikatillsammans.se/verktyg/kalkylator-for-fondavgifter/

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-05 klockan 09:07 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.