Avgifter
Sök:

Avgifter

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Adam

ställde för sedan frågan: Avgifter

En liten fundering, mycket snack om att avgifterna ska vara så låga som möjligt och helst inte över 0,4% enligt bloggen. Tycker att det i den Globala barnportföljen är rätt många som ligger kring 0,4%?

Sen har vi XACT Småbolag/PLUS Sverige Småbolag. I XACT kan man inte lägga något månadssparande, jag valde därför PLUS Sverige Småbolag. Bra eller dåligt?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ingen vill jobba gratis, varken jag, du, Jan eller för den delen ett fondföretag. Att driva en global fond för 0.4% är extremt billigt. 100 000 kr i sparande kostar 400 kr per år. Du kan då ha tillgångar i hundratals bolag.

Klaga inte utan njut av de låga avgifterna.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-12 klockan 22:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.