avkastning
Sök:

avkastning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Camilla

ställde för sedan frågan: avkastning

Hej Jan och Caroline! Jag följer er på Shareville och har er nybörjarportföljen. Det stod att den gått +12.17 på 3 mån.

Stämmer det och isf min har inte gått så bra. Vad är det som kan skilja då?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Camilla!

Det kan absolut stämma att Nybörjarportföljen har gått ca 12% på 3 månader.
Hur mycket har din portfölj gått upp då? Det kan eventuellt skilja lite i era procentsatser i Aktier/räntor som gör att dom inte har gått exakt lika bra.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej! Efter att ha kollat så ser jag att min fördelning halkat iväg och tex istället för 40% globala aktiefonder har jag 60%. Om jag kollar på ca 3 månader har min portfölj gått upp med 9.89%. Bör jag ombalansera i nuläget?
  Mvh
  Camilla

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Camilla Timén
 2. Vit pil

  Om din utgångspunkt va 40% aktier och du nu är uppe i 60% så är det nog absolut dags att ombalansera om du fortfarande vill ha 40% som utgång!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-18 klockan 15:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂