Avkastning daytrading
Sök:

Avkastning daytrading

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik Sandberg

ställde för sedan frågan: Avkastning daytrading

Hej!

 

Jag har börjat samarbeta med ett trading bolag som påstår att leverera en avkastning på 30 % i månaden.

Jag undrar om det är möjligt? Jag gjorde en snabb beräkning i Excel och såg att 100 000 skulle bli en miljard på drygt 3 år! Jag har använt dem i några månader och låtit dem ansvara för en mindre summa pengar som har gett mig avkastning runt 30 %. Kan det hela vara en bluff? Hur ser jag i så fall det?

 

Med vänliga hälsningar

Erik Sandberg

Det finns 4 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Hej Erik

Ja det låter för bra för att vara sant. Men gör så här ta ut summan som du själv har investerat och lått dom göra 30% på pengarna som du inte själv har bidragit med. Sen ser du till att plocka ut 10% av vinsten varje månad så får du se hur det går.

Vad heter företaget ?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Vad ska de med dina pengar till om de kan göra sådan avkastning? De kan ta ut ett privatlån på närmsta bank på 300 000 kr utan säkerhet, köra trading i 18 månader och sedan gå i pension med 33 miljoner på kontot.

Här ligger en hund begraven. Min gissning är att du inte kan ta ut några pengar överhuvudtaget och att siffrorna på skärmen är fejk.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Varför har du och jag -1? Vad betyder det?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    MLT

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Vad betyder ”samarbeta med ett dag tradingbolag?  Är det betyder att du är kund, en anställd eller en delägare?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Erik!

Tycker att det låter som ett ponzibedrägeri.

Men visst, har du fått avkastningen och kunnat ta ut den så fortsätt ta ut pengar som du får i avkastning och lämna kvar det du investerade i början, då kommer du få en bra avkastning ändå även om det är en bluff.

Har du inte kunnat tagit ut pengar än och du bara ser siffror på en skärm så råder jag dig att testa göra ett uttag.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-18 klockan 16:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.