Avkastning på Globala barnportföljen utan att investera i guld
Sök:

Avkastning på Globala barnportföljen utan att investera i guld

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Avkastning på Globala barnportföljen utan att investera i guld

Hej,

 

Jag undrar hur den genomsnittliga årsavkastningen skiljer sig i den globala barnportföljen ifall jag inte väljer att investera i guld, dvs. om jag omfördelar de ursprungliga 10 % i guld till Avanza Global (5 %) respektive SEB Sverige Indexfond (5 %), allt annat oförändrat i portföljen (jag har bytt ut LF Global Indexnära mot Avanza Global).

 

Vidare undrar jag ifall det finns någon beräkningsmodell för att beräkna avkastning på sin fondportfölj eller möjligtvis någon hemsida som kan göra det?

 

Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Vidare undrar jag ifall det finns någon beräkningsmodell för att beräkna avkastning på sin fondportfölj eller möjligtvis någon hemsida som kan göra det?

Är det simuleringar av portföljer du är ute efter? I så fall finns dessa:

https://www.portfoliovisualizer.com/

https://portfoliocharts.com/

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-22 klockan 11:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.