Avkastning SIX30RX vs SIXRX - sett sen start
Sök:

Avkastning SIX30RX vs SIXRX – sett sen start

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik

ställde för sedan frågan: Avkastning SIX30RX vs SIXRX – sett sen start

Hej!

Jag undrar om du vet/har data på vilket som har gått bäst av det bredare svenska indexet av alla bolag på stockholmsbörsen eller det smalare med de 30 mest omsatta (eller om det är största?, Det som Avanza Zero följer)

Funderar på vilket index jag vill att mina fonder ska följa, och kan bara hitta info om de ca 10 senaste åren, hade hellre velat ta ett beslut med mer tidsdata.

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jan har publicerat en lista med utvecklingen i SIXRX sedan urminnes tider: https://rikatillsammans.se/historik/sixrx/

Och hos Nasdaq kan du få fram dagliga kurser från 1986 för OMXSX30, vilket vad jag förstått är i princip samma som SIX30RX: http://www.nasdaqomxnordic.com/index/historiska_kurser?Instrument=SE0000337842

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    OMXSX30 är inte med utdelningarna tyvärr

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-03 klockan 08:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.