Avnza auto lanserades idag, liknar din portfölj?
Sök:

Avnza auto lanserades idag, liknar din portfölj?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johan

Den här artikeln publicerades 2017-09-22 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Avnza auto lanserades idag, liknar din portfölj?

Idag lanserades Avanza auto och jag har försökt suga in den information som finns om Avanza auto och inser att det liknar det rikatillsammansprotfölj. Kan det vara ett alternativ för den late som kan tänka sig att betala lite extra i förvaltningsavgift. Eller kan vara smart att starta med om man har ett lägre startbelopp och använda istället för nybörjarportföljen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Johan!

Jan har skrivit en artikel där han jämför Avanza Auto med liknande tjänster och utvärderar.

Vem är bäst? Lysa, Nordnet Robosave eller Avanza Auto

Där kommer han fram till vad han tycker om respektive tjänst och hur de är som alternativ :)

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-09-22 klockan 10:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.