Avsnitt 147 om Zoom-aktien
Sök:

Avsnitt 147 om Zoom-aktien

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Svedbrant

ställde för sedan frågan: Avsnitt 147 om Zoom-aktien

Hej!

Har på senare tid fått många indikationer på Zoom, webkonferens företaget som verkar vara något som kommer vara här för att stanna. Köpte lite aktier i det.

Ni talar om det 35 minuter in i avsnitt 147. Men ni säger inte vad ni tror om detta bolag. Kan man få lite reflektion till vad ni tror om detta bolags aktie. Övervärderad? Eller här för att stanna och växa?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Fredrik!

Visst kan Zoom som företag växa i framtiden, speciellt nu när världen behöver mer digitala möjligheter till möten osv.

Tror du själv att vi i framtiden kommer gå mer ifrån fysiska möten och istället börja mer digitalt? Det är nog frågan du får ställa dig.

Väldigt svårt att värdera ett bolag som precis har börjat göra vinst, kollar man på bolagsvärdet mot vinsten så har vi ett bolag med en väldigt hög värdering, sen får man ju kolla på tillväxten i bolaget och framtida vinster. Svårt att se tillväxten i vinsten då dom precis har börjat göra vinst, men skulle vinsttillväxten öka drastigt så hade värderingen väldigt fort gått ned när åren går.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-02 klockan 13:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.