Avsnitt för tjänstepensionsbolag
Sök:

Avsnitt för tjänstepensionsbolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anton

ställde för sedan frågan: Avsnitt för tjänstepensionsbolag

Jag undrar om ni skulle kunna gå igenom de fonder som erbjuds av pensionsbolagen. Jag har tex kollektivavtal via unionen och kan således bara välja mellan deras fondförvaltare och i förlängningen bara från deras utbud av fonder. För närvarande har jag valt spp som förvaltare.

 

Det vore bra om det kunde komma ett avsnitt som gick igenom de största bolagen i de största kollektivavtalen för att ge lite guidning om hur bra fonder de har.

Tack för en bra blogg och pod!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Anton,

Jag håller helt och hållet med och det är något som ligger i planen. Det är dock en djungel och inte helt enkelt har jag upptäckt. Men låt mig få återkomma! :-)

Jan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Bjud in Patrick Siegbahn från Småspararguiden!

  4+
  Gravatar ikon för användaren
  Emil Vikström
 2. Vit pil

  Jag kan bara hålla med, försök få med Patrick Siegbahn!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Holger

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-13 klockan 22:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.